// www.karosszeria.com / Szolgáltatások / Fényezés


FényezésFényezés

Tisztában vagyunk vele, hogy a fényezés minősége állagmegóvási-, esztétikai- és értékvédelmi szempontból mennyire kritikus, mégis sokszor elnagyolt szerviz szolgáltatás. 

Így mindig örömünkre szolgál, amikor korábbi kellemetlen tapasztalataik után ügyfeleink szkepticizmusa elégedettségre változik magasan képzett fényező szakembereink igényes munkájának eredménye láttán.Miért minket választanak elégedett ügyfeleink?


  • precíz, lelkiismeretes minőségi fényezési munka garanciával

  • fém lapkán történő próbafújás a kifogástalan színárnyalat egyezés érdekében

  • metál és gyöngyház színek esetében technológiai színátmenetet alkalmazunk a javítás láthatatlanná tétele érdekében

  • minőségi fényezőanyagok a prémium szintű esztétikai kivitelezés érdekében

  • legmodernebb technológiát képviselő fényezőkamra a pormentesen csillogó felületért

  • precíz, korrekt tájékoztatás

  • határidő szigorú betartása

  • illedelmes ügyfélkezelés

  • tiszta, igényes környezet

  • 5 csillagos ügyféltér

Biztosítási kárból fakadó vagy saját hibából megsérült autók teljeskörű karosszériajavítását, fényezését és polírozást vállaljuk. 

Célunk a teljeskörű karosszérialakatos munkák és az ahhoz szervesen kapcsolódó fényezési munkák magas szintű, igényes kivitelezése.

Az újonnan vásárolt fényező kamránkat 2019 nyarán állítottuk üzembe, valamint 4 beállásos előkészítő műhely segíti továbbra is a zavartalan működésünket és alkotói munkánkat.

Az európai uniós előírásoknak méltán megfelelő és prémium minőségű fényezőanyagok felhasználásával, hőkamrában állítjuk elő a gyári minőséggel megegyező fényezési felületeket, tehát a  fényezési folyamatok, légmentesen zárt pormentes, elszívásos kabinban zajlanak.

Autófényező műhelyünkben fényező mester emberek kezei alól kizárólag precíz és makulátlan munkák kerülhetnek ki, mindez köszönhető a három lépcsős minőség-ellenőrzésnek, melyre 1 év garanciát vállalunk.

Cégünk rendkívül elkötelezett a kiváló minőség mellett. Ezért az esztétikai normák betartása érdekében a metál vagy gyöngyházmetál fényezések esetében technológiai színkiegyenlítések és színátmenetek segítségével varázsoljuk láthatatlanná a javított területeket. Ezen eljárás mentén az általunk kijavított autó korábbi sérülései láthatatlanná válnak.

A lehető legmegfelelőbb színárnyalatokat az előre felfújt fémlapok alapján összevetjük és ellenőrizzük az eredeti színnel, így biztosítjuk a maximális szín-egyezőséget, a gyors munkafolyamatot és a kiváló minőségű végeredményt.

Testreszabott javítási árajánlatainkkal szeretettel várjuk Önt a 1135 Budapest Tahi utca 87-ben.

Időpontegyeztetés érdekében kérjük hívják a +36703633217, +3613496679 számot, vagy írjanak [email protected] címünkre.


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://karosszeria.com/auto-fenyezes-33/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://karosszeria.com/doc33/