// www.karosszeria.com / Szolgáltatások / Karosszériajavítás


KarosszériajavításKarosszéria javítás

Tisztában vagyunk vele, hogy a karosszéria-javítás minősége biztonsági és értékvédelmi szempontból mennyire fontos, mégis sokszor felületes szervizszolgáltatás. 

Így mindig örömmel tölt el minket, mikor korábbi tapasztalataik során akár többszörösen is csalódott ügyfeleink szkepticizmusa elégedettségre változik magasan képzett karosszéria-szerelőink elismerésre méltó munkájának eredménye láttán.

 

Miért választanak minket elégedett ügyfeleink? • szakszerű, minőségi, lelkiismeretes, igényes javítás
 • legmodernebb karosszérialakatos technológia és célszerszámok
 • kiválóan képzett szakember gárda
 • korrekt, precíz ügyféltájékoztatás
 • határidő betartása
 • igényes, tiszta környezet
 • illedelmes ügyfélkezelés
 • 5 csillagos ügyféltér
 • kényelmes légkondicionált váró

 

Biztosítási kárügyintézéshez karosszéria javítás ügyben kattintson ide. link (ide kell egy ami átirányítja a biztosítási kárügyintézéses oldalunkra)

Magasan  kvalifikált karosszérialakatos szakembereink munkáját húzatópad rendszerrel (Black Hawk) valamint megannyi speciális cél-szerszámokkal felszerelt karosszérialakatos műhely támogatja. Az itt található  szerszámokat, gépeket és műszereket a technika fejlődésével lépést tartva folyamatosan cseréljük és  megújítjuk az autógyárak által támasztott követelményeknek való megfelelés érdekében.  

 

Milyen jellegű javítást javaslunk az összetört karosszéria helyreállításánál?

 • A karosszéria javítás egyik módja: a sérült terület kalapáccsal való egyengetése ez a legközismertebb, valamint spotterező speciális célszerszámmal való helyreállítása amit jóval kevesebben ismerhetnek, pedig hatékonyságát tekintve mind időben mind anyagilag jóval meghaladja a kalapáccsal való javítási metódust. Szervizünk rendelkezik a finomabb kézi spotterező célszerszámmal is, amellyel finomabban, precízebben tudjuk a karosszéria helyreállítási folyamatot elvégezni.
 •  A karosszéria azon erősebb tartó és merevítő szerepet betöltő részeket pedig nagyobb erősebb spotterező szerszámmal hozzuk helyre.

 

Mi a spotterezés előnye? Miért jó Önnek ez az eljárás? ·         A sérült alkatrész költséges cseréje elkerülhető. Egy hegesztett elem esetén pl:, tető koszorú, hátsó sárvédő sérülés esetén jóval idő takarékosabb megoldás.

·         Gazdaságosabb a helyreállítás ezzel az eljárással

·         Jelentősen kevésbé sérül a javítandó karosszéria üregvédelme

·         Elkerülhető a nagyobb szerkezeti megbontás

·         Kevésbé károsodik a lemez anyagának szerkezeti kötése

Ha a spotterezéssel már nem kivitelezhető a javítás, akkor:

 • Durvább törések esetén az  elemrész cseréjét alkalmazzuk.
 • Több karosszéria elem sérülésénél ahol takarásban vannak a további feltehetően sérült alkatrészek ott mindenféleképpen szükséges a karosszéria megbontása, valamint az elemek leszerelése, hogy fényt derítsünk az alatta lévő sérült alkatrészek számára.
 • Amennyiben a gépjármű váztartó szerkezeti részei is sérültek, akkor a karosszéria további javítása húzatópadon folytatódik.
 • Műanyag alkatrészek kisebb sérüléseiénél műanyaghegesztést alkalmazunk: az autó iparban használt műanyagoknak a 90 %-t tudjuk szakszerűen javítani a hozzávaló hozaganyag alkalmazása mellett.

Miért jó ez Önnek?

 • Nem kell lecserélni a műanyag alkatrészt: pl.: lökhárítót, ezáltal óvjuk környezetünket és bolygónkat 
 • Komoly kiadástól kíméljük meg Önt
 • Mivel ezt helyben végezzük el, időt spórolunk meg Önnek

Abban az esetben, ha a baleset több elemet is érintett a karosszéria felmérését a szakemberek bontással kezdik. 

Mindezt nem csak azért szükséges, hogy a javítás folyamán könnyebben hozzáférjenek az sérült elemekhez, hanem azért is, hogy a nem látható sérült alkatrészekre, illetve a belső vázszerkezeti elváltozásokra is fény derüljön. 

Az így feltárt hibák 100%-ban orvosolhatóak, míg kezelés nélkül egy sérült váznyúlványon könnyen kialakulhat a korródáció, mely sokkal nagyobb javítási költséget generálhat a későbbiekben.

Amennyiben a karosszéria megbontása után azt látjuk, hogy az autó vázkeret része eldeformálódott amit bázispontok alapján ellenőrzünk, akkor a karosszéria javítását húzatópadon folytatjuk. Az autó aktuális sérült pontjaihoz erős láncokat rögzítünk, és gyári méretre visszaállítjuk a karosszériát és a vázat.

A  karosszériajavítás egyik fő és kritikus tevékenysége a rögzítő kötések megfelelő kialakítása, melyet modern  inverteres CO2 hegesztő géppel valamint precíz ponthegesztő géppel végzünk. Ezt követően a hegesztési varratokat síkra csiszoljuk, majd alvázvédelmet és üregvédelmet biztosítunk a karosszéria hosszabb élettartamának növelése érdekében. Ezen munkafolyamatok után bekerül a fényezőműhelyünkbe és sor kerül  a javítás leglátványosabb részére, a gittelésre, alapozásra, fényezésre és a lakkozásra.

Modern inverteres CO2 hegesztőgép előnyei:

 • nem károsítja az autó elektronikai berendezéseit
 • kis mértében károsodik a hegesztendő anyag szerkezete 
 • sokkal egyenletesebben végzi a hegesztést
 • változatosan használható akár alumíniumhegesztésre (gáz és hozaganyag megváltoztatása mellett)

Ponthegesztőgép előnyei:

·         gyári minőséggel megegyező

·         sokkal esztétikusabb látványt nyújt

·         nem igényel utómunkálatokat a hegesztés végén (azaz köszörülést)

·         az összehegesztett anyag szerkezeti egységét elhanyagolható mértékben roncsolja, mint más eljárással való hegesztés

 

Testreszabott karosszériajavítási árajánlatainkkal szeretettel várjuk Önt a 1135 Budapest Tahi utca 87-ben.

Időpontegyeztetés érdekében kérjük hívja a +36703633217, +3613496679 számot, vagy írjon az [email protected] címünkre.


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://karosszeria.com/karosszeria-javitas-auto-karosszeria-arak-budapest-3/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://karosszeria.com/doc3/